06 april

In de aanbieding: consult voor de coassistent

Bedrijfsarts Femke van Leeuwen

Wat mij, Femke van Leeuwen, als bedrijfsarts opvalt is dat veel studenten en coassistenten zich niet realiseren dat ze later zelf ook vaak werknemer worden. Veel mensen, artsen net zo goed, vragen zich vaak pas in een latere fase af wat ze graag uit hun baan en uit hun leven willen halen. Soms gebeurt dit pas als alles begint vast te lopen. Zorgwekkend vind ik dan ook de berichten dat ook coassistenten regelmatig overbelast dreigen te raken. Ik zou hen graag adviseren omdat ik weet dat zij vaak geen toegang hebben tot een bedrijfsarts. Terwijl ze dit wel nodig hebben. Daarom bied ik hen bij deze een gratis consult aan. Een consult waarin we met elkaar in gesprek gaan hoe je fit en duurzaam kunt blijven tijdens je loopbaan. Een arts die in balans is, is een veel betere arts dan een overbelaste arts!

Energie, elke dag weer

Zelf heb ik heb om verschillende redenen voor het vak bedrijfsarts gekozen. Zoals de veelzijdigheid van het werk, de samenwerking met collega’s en de relatief grote mogelijkheden om zelf je werkweek en werkinhoud te bepalen. Ik ervaar die pluspunten elke dag weer aan den lijve. Laatst nog kreeg ik na een keuring handige tips om mijn eigen persoonlijke gezondheid te bevorderen. Wat ik het allermooist vind: samen met collega’s puzzelen om een bedrijf goed te adviseren en zo de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers te bevorderen. Daar krijg ik energie van, elke dag weer.

Ben jij coassistent en heb je interesse in een consult? Mail Femke.


Studenten, artsen: opgelet!

Femke ruimt graag tijd in voor een gesprek met geneeskundestudenten en (basis)artsen die overwegen om bedrijfsarts te worden. Een dagje met haar meelopen is ook mogelijk. Interesse? Mail Femke.


Overige blogs

Alles voor het werkplezier!

Deel dit artikel: