Nieuw: online ‘spreekuur’ voor geneeskundestudenten en artsen

‘Een klein inkijkje in het werkende leven van de bedrijfsarts’

Vanaf april 2021 organiseert bedrijfsartsworden.nl online spreekuren om geïnteresseerden kennis te laten maken met het vak. Elke maand staat een ambassadeur centraal met zijn of haar verhaal. Bedrijfsarts Stefan van Vuuren trapt af met zijn eerste ‘spreekuur’ op 14 april.

Afgelopen jaren stonden ambassadeurs van bedrijfsartsworden.nl regelmatig in klaslokalen of op drukbezochte carrièrebeurzen. Sinds de uitbraak van COVID-19 was dat niet of nauwelijks meer mogelijk. Om toch geneeskundeprofessionals en -studenten kennis te kunnen laten maken met het vak, is nu het online spreekuur ontwikkeld.

Online alternatief

Het doel is om volledig coronaproof een inspirerende, informatieve en persoonlijke sessie te houden voor geïnteresseerden. Bij het spreekuur staat telkens één ambassadeur centraal met zijn of haar verhaal. Elk spreekuur geeft een klein inkijkje in het werkende leven van de bedrijfsarts en biedt volop ruimte voor deelnemers om vragen te stellen over het vak en de opleiding.

Zoom in op 14 april

Het eerste online spreekuur staat gepland op 14 april 2021 om 20.00 uur. De sessie duurt maximaal een uur. In deze sessie neemt bedrijfsarts Stefan van Vuuren deelnemers mee aan de hand van zijn eigen verhaal en prikkelende stellingen. Deelname aan het spreekuur is gratis, wel moeten geïnteresseerden zich aanmelden via bedrijfsartsworden.nl/onlinespreekuur.

 

Deel dit artikel: