Online spreekuur

Maak kennis met het vak van de bedrijfsarts tijdens het online ‘spreekuur’. Interactieve digitale sessies met telkens een andere ambassadeur en ruimte voor vragen. Voor artsen en geneeskundestudenten die een carrière in de bedrijfsgeneeskunde overwegen of benieuwd zijn naar de opleiding en het vak.

Er staan twee online spreekuren gepland, op maandag 14 november (aanmelden niet meer mogelijk) en donderdag 15 december. Meedoen is gratis, wel graag vooraf aanmelden.


Donderdag 15 december: Suzanne Driessen

Tijd: 19:00 | Locatie: via Zoom

Suzanne Driessen haalt veel voldoening uit het verder helpen van werkenden én vindt de groeimogelijkheden binnen het vakgebied erg fijn. Wil jij meer weten over haar werk, de doorgroeimogelijkheden en haar drijfveren? Suzanne zit voor jou en al je vragen klaar tijdens het online spreekuur.

Als bedrijfsarts kom ik bij veel verschillende bedrijven en help ik werknemers naar hogere niveaus van duurzame inzetbaarheid, op mentaal, fysiek én sociaal niveau. Ook biedt de bedrijfsgeneeskunde volop mogelijkheden om je verder te specialiseren – in bijvoorbeeld oncologie of longgeneeskunde. Kortom; je kunt het werk zo leuk maken als je maar wil en het wordt nooit saai.’

Aanmeldformulier 15 december


  Maandag 14 november: Michel Soffers (=VOL)

  Dit spreekuur zit vol; aanmelden is niet meer mogelijk.

  Tijd: 19:00 | Locatie: via Zoom

  Michel Soffers streeft naar een gezonde leefstijl en neemt dat ook mee in zijn werk als bedrijfsarts. Hoe word of blijf je fit? En hoe kun je in goede fysieke én mentale gezondheid je werk uitoefenen? Tijdens het online spreekuur deelt Michel zijn eigen ervaringen en staat hij klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

  ‘Eerlijk gezegd had ik nooit serieus overwogen om dit vakgebied in te gaan. Het beeld wat ik er oorspronkelijk van had was niet erg levendig, maar ik was positief verrast. Na mijn eerste werkdag wist ik het meteen: dit geeft mij energie!’

  Deel dit artikel: