Bedrijfsarts Worden op de KNMG Carrièrebeurs

Wil je meer weten over het werk van de bedrijfsarts? Of heb je vragen over de opleiding tot bedrijfsarts? Wij staan voor je klaar op de KNMG Carrièrebeurs op 30 september 2023. Bezoek onze stand en volg onze workshop Bedrijfsarts: Het betere werk!

Tijdens de workshop neemt Mustafa Dönmez je mee in de wereld van de bedrijfsarts – specialist op het gebied van werk en gezondheid. Hoe ziet een werkweek eruit en waarom zou je voor dit vak kiezen? Beleef het zelf tijdens deze interactieve workshop met een boeiende casus, uitdagende stellingen en persoonlijke ervaringen.

Van internist naar bedrijfsarts

Mustafa maakte zelf de overstap van internist naar bedrijfsarts. Toen zijn loopbaanadviseur voorstelde om een dagje mee te lopen met een bedrijfsarts, had hij geen idee wat hem te wachten stond. Maar verrassend genoeg was Mustafa direct geboeid door het vak en de rol van de bedrijfsarts: ‘Je bent niet de behandelaar, maar de gesprekspartner. Als bedrijfsarts kan je doorvragen, de tijd nemen voor een patiënt en voorbij de ziekte kijken.’

Meer informatie & inschrijven

  • Datum: Zaterdag 30 september 2023
  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: Beatrixgebouw Jaarbeurs, Utrecht

Op de website van KNMG Carrièrebeurs vind je meer informatie en kan je direct inschrijven voor verschillende workshops.

Deel dit artikel: