Contact

Als onderdeel van de campagne ‘Bedrijfsarts worden. Het betere werk!’ vertellen bedrijfsartsen over hun werk als bedrijfsarts. Dat doen ze met video’s, blogs, vlogs en reportages. Ook maken bedrijfsartsen (deels in opleiding) tijd vrij voor meeloopdagen en gesprekken met mensen die meer willen weten over het beroep.

Interessant voor geneeskundestudenten, maar ook voor basisartsen en medisch specialisten die de bakens willen verzetten!

Initiatiefnemers

De campagne is een initiatief van beroepsvereniging NVAB, de brancheorganisaties OVAL en Kwaliteit op Maat en de opleidingsinstituten NSPOH en SGBO. Het ministerie van SZW heeft beperkte financiering beschikbaar gesteld en is supporter van de campagne.

Waarom nu?

Het beroep bedrijfsarts heeft vele aantrekkelijke kanten, zoals goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij de grote uitstroom van oudere bedrijfsartsen zijn de kansen op werk de komende jaren uitstekend. Met de nieuwe Arbowet, gericht op meer preventie, wordt de impact van de bedrijfsarts alleen maar groter.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de campagne of actief bijdragen? Neem dan contact op met communicatieadviseur/projectcoördinator René Ravestein, 06-53 90 29 66.

Deel dit artikel: